Yoga for ungdom mellom 15-19 år

Yoga ungdom mellom 15 -19 år
Fra januar 2019 vil vi tilby deg mellom 15 -19 år egen tilrettelagt Yoga time.
Denne time skal Peder tilrettelegge for deg slik at du skal få en fin innføring i yoga og bli trygg på din egen kropp og yoga øvelser
Peder sier:
Jeg tror det er av stor verdi for unge mennesker å utforske yoga, siden det er lettere å lære når man fortsatt er ung. Da er kropp og hjerne ofte litt mer åpen og fleksibel. Det å være oppmerksom på pusten, kroppen og øyeblikket kan være verdifullt å ha med seg i alle sammenhenger. Jeg gleder meg til å ha timer for ungdom på Jæren Sportssenter!
Varm hilsen, Peder
Yoga for ungdom 15-19
Denne timen er for deg i alderen 15-19 år som er nysgjerrig på yoga. Ved starten av timen gjør vi øvelser for å bli oppmerksom på kroppen og pusten. Vi tar tid til å bli kjent med de viktigste stillingene, bruker hele kroppen, og trener både bevegelighet og styrke. Denne timen krever ingen tidligere erfaring med yoga og er åpen for alle. Det kan være verdifullt for deg som er ung å gjøre yoga – jevnlig yoga gir en sterk og bevegelig kropp, kan lære deg å slappe av og bli mer tilstede i øyeblikket. Dette er ting som er verdifullt å ha med seg i hverdagen, på skolen og om du driver med idrett. Det er lettere å lære når man fortsatt er ung – da er kropp og hjerne litt mer åpen og fleksibel!
Instruktør for ungdomstime:
Peder er 27 år. Har et brennende ønske om å hjelpe folk til å kjenne på det å være tilstede i kroppen, tankene og følelsene, øyeblikk for øyeblikk. Ønsker å hjelpe folk til å bli kjent med seg selv og kroppen sin. I dagens samfunn har mange mennesker blitt distansert fra sin egen kropp, tanker og følelser. Men det skal heldigvis ikke så mye til for å bli tilstede, det ligger i vår natur og vi trenger bare å bli minnet på det av og til.
Ønsker du å delta på timen:
• Bli medlem rabatt tilbud (se tilbud) da kan du delta på andre timer også
• Drop in kr 100,- /over 18år 120,-
• Klippekort 10 klipp kr 900,- (gyldig 3.mnd)
• Medlem og klippekort gir deg mulighet til å forhand booke time.
• Drop in ved eventuelt ledig time