Treningsveiledning

Få mest mulig ut av ditt medlemskap med vår personlig service!

PT= Personlig Trener. Det finnes mange gode grunner til å bruke personlig trener. Her er noen av dem:

* du får bedre og raskere resultater enn hvis du trener alene
* du får bedre kvalitet og intensitet på treningen
* hver eneste økt er spesielt tilrettelagt for deg
* terskelen for å droppe trening en dag blir høyere

Hvem bør benytte seg av personlig trener?
Alle vil ha nytte av å bruke personlig trener, men vi anbefaler det særlig hvis

* du mangler motivasjon til å trene
* du ønsker å gå ned i vekt
* du vil komme i gang  med trening etter fødsel, skade eller sykdom
* du vil se resultater raskt
* du føler at du egentlig ikke har tid til å trene
* du skal trene deg opp til en idrettskonkurranse eller opptaksprøve
* du allerede trener, men ikke får den fremgangen du ønsker
* du aldri har trent før

Treningsveiledning (enkelttime PT). En treningsveileder hos oss kan sette opp riktig og hensiktsmessig trening for deg ut ifra din målsetning. En treningsveileder hjelper deg med å skreddersy trening tilpasset deg og ditt liv. Treningsveilederen kan blant annet hjelpe deg å sette realistisk mål, vise deg treningsøvelser, sette opp treningsprogram for deg, eller gi deg informasjon om livsstilskurs og kostveiledning som senteret har å tilby.

Ved førstegangskjøp av årskort eller halvårskort er en enkelttime treningsveiledning/PT inkludert i innmeldingen. Denne timen inkluderer omvisning på senteret og gjennomgang av nybegynner treningsprogram i vårt studio. Tidspunkt for timen avtales ved innmelding, og ved avlysning/kansellering av timen vil denne tjenesten falle bort.

Har du vært medlem en stund og likevel ønsker en time med treningsveiledning/PT kan dette bookes i resepsjonen. Se prisliste for mer informasjon.

Du teste O2-max hos oss:
O2-max

Flinkfoto_KJ_120304_2252-Edit_5cm
Line er utdannet treningsveileder og personlig trener ved Norges Idrettshøgskole. Hun har også tidligere jobbet som presentatør/kursholder for Les Mills Nordic innen Bodypump, Bodystep og Bodyattack. Line har jobbet i treningsbransjen siden 2001. På senteret jobber hun med kunder med ulike typer målsetninger, hovedsaklig innen styrke og utholdenhet, og holder forskjellige PT-grupper. Line jobber dag og kveldstid.
Flinkfoto_KJ_120304_2313-Edit_5cm Ruby er utdannet Personlig Trener ved Active Education Florida,  har bachelor i ernæring fra Atlantis medisinske høgskole, og er sertifisert TRX og Kettlebellsinstruktør. Hun har jobbet 3 år som gruppetreningsinstruktør, og Ruby er tilgjengelig dag-og kveldstid.
Flinkfoto_KJ_130119_3223-Edit_svhv Neleta er utdannet treningsveileder og personlig trener ved Norges Idrettshøgskole. Hun er også den første Aktivinstruktøren (spesialkompetanse til å veilede og trene de som har vært gjennom kreftbehandling) i Rogaland. Treningsbakgrunn: har selv trent på treningssenter i flere år. Jobber til daglig med kunder  som har forskjellige mål og behov innen trening. Er på senteret mest på dagtid.
Flinkfoto_KJ_120304_2270-Edit_5cm Christine er utdannet treningsveileder og personlig trener ved Norges Idrettshøgskole, og har en bachelor i idrettsfag fra Universitetet i Stavanger. Treningsbakgrunnen er variert, med lagidrett, løping, og trening på senteret. På senteret jobber hun med kunder med ulike typer målsetninger innen trening, hovedsaklig innen styrke og utholdenhet. Christine jobber på dag- og kveldstid.
Flinkfoto_KJ_130119_3229-Editnet Bente er utdannet sykepleier, ernæringsfysiolog ved Bjørknes Høyskole, treningsveileder ved Norges Idrettshøgskole og StyrkeCoach ved Sandviks Trening. På senteret jobber hun mest med kunder som ønsker vektreduksjon eller vektøkning, men har erfaring med flere ulike målsetninger i forhold til personlig trening. Bente jobber mest på dagtid.
   Simen har personlig trener-utdanning fra Active Education i Florida. Han er også sertifisert svømmeinstruktør og har erfaring fra fotball, håndball og styrketrening. Simen er tilgjengelig dagtid og ettermiddag/kveld.