Gledeløpet

Nærbødagane nærmer seg, og i år som flere år tidligere, vil Jæren Sportssenter arrangere løp med innsamling til Barnekreft foreningen i Rogaland.
I løp av de tre årene vi har arrangert gledeløpet har vi samlet inn 120 000,- ,og det er en stor glede å kunne bidra til at kreftrammede barn og deres familier kan få noen lyspunkt i en tung tid. Pengene vi på Nærbø samler inn gjør, det mulig for Barnekreftforeningen å ta med barn med pårørende på kjekke arrangementer og ferier, som gir viktig avbrekk og glede i en særs vanskelig livssituasjon.

Løpet går fra MX sport og rundt Torgsenter /tog stasjon /torg og er ca 1km pr runde.

Løpet arrangeres under Nærbødagane fredag 8.juni kl 17.00 – 17.45

Link til arrangmentet på Facebook.

KJÆRE BEDRIFTER

Vi håper at vi kan få gleden av å ha dere med som bidragsytere også under årets løp.

Har dere lyst og anledning til å støtte med et engangsbeløp 500,- / 1.000,- / 2.000,- ?

Vi håper også at dere har mulighet til å delta under løpet. Kanskje dere har en person dere kan utfordre til å løpe inn en hundrelapp eller to for hver runde? Eller kanskje dere kan samles en gjeng i bedriften og bruke løpet til å gjøre noe kjekt og nyttig sammen? Ha gjerne på klær med bedriftens logo så viser dere godt igjen i løypa.

Vi gleder oss til en tilbakemelding fra dere, vi kan sende faktura eller dere kan sette direkte inn på konto nr: 8516.10.01576 – merkes med Gledeløp 2018.

Alle sponsorer får plass på vår sponsor tavle under Nærbø dagene.

Kom og bli med – la oss se hva Nærbø kan få til når vi drar i lag 🙂